top of page
  • Yazarın fotoğrafıgraficci

İzmir Fuar Standı İmalatı

Güncelleme tarihi: 15 Nis 2019

Fuar standı ihtiyaçlarınızda reklam şirketimizi hemen arayabilirsiniz. Modern tasarımlar ile hazırlanmış ve sizlere özel marka kimliğiniz ile uyumlu ahşap fuar standları, kongre standları ve ürün tanıtım standları hazırlamaktayız. Resmi web sitemiz üzerinden bizim ile iletişime geçerek müşteri temsilcimiz ve tasarım ekibimizden arzu ettiğiniz fuar stand modeli hakkında gerekli yardımları alabilirsiniz. Sektördeki diğer stand imalatı yapan firmalar aksine işletmemiz marka değerinize değer katacak tasarımlar hazırlamaktadır. Çeşitli sektörlerden kuruluşumuzdan bu güne kadar bir çok firmaya stand üretimi yapmış bulunmaktayız. İzmir fuar stand imalatı konusunda reklam şirketimiz deneyimli bir kadro ve üretim personeli ile çalışmaktadır.


Şık ve Modern Stand Tasarımları

Sektördeki deneyimlerimiz ve üstün hizmet anlayışımız ile sizlere modern stand tasarımları sunuyoruz. Her zevke ve bütçeye uygun standları reklam şirketimiz hizmet yelpazesi altında bulabilirsiniz. Üretim aşamalarından taa ki montaj kısmına kadar her bir ayrıntıya önem gösteriyoruz. İzmir tabela firması arayarak daha fazla zaman ve neden kaybına uğramadan firmamız ile iletişim kurabilirsiniz. Bölgemizdeki diğer stand işletmeleri aksine firmamız doğruluk prensiplerine dayalı müşteri ilişkileri kurmaktadır. her bir ayrıntıya önem ve hassasiyet gösteriyoruz. Bölge ve zaman fark etmeden sizler için tasarlıyor ve üretiyoruz. Şu an bulunduğunuz ücretsiz web sitesi reklam şirketimizin bizi daha kolay bulmanız maksadı ile hazırlanmış bir versiyondur. Bu ve bunun gibi çeşitli versiyonlarda mini bloglar ile karşılaşabilirsiniz. İzmir tabela reklam firmamıza daha kolay ulaşmak için sayfalardaki linkleri takip etmeniz yeterlidir.


Uygun Fiyatlı Stand Tasarım Hizmeti

Fiyatlar bakımından reklam şirketimiz cep yakmayan fiyat politikaları uygulamaktadır. Her bütçeye her zevke ve her firma modeline uygun olarak tasarlanan fuar standı tasarım ve üretimleri yapabilmekteyiz. Stand üretimleri, ürün tanıtım standları ve İzmir tabela üretimleri konusunda aradığınız ihtiyaç duyduğunuz bütün reklam uygulamalarına firmamız sayesinde çok cazip fiyatları ile sahip olabilirsiniz. Her bir müşterimize özel bir ilgi ve stand tasarımı yapmaktayız. Müşteri temsilcimizden gerekli bilgi ve detaylara ulaşabilir stand fiyat talebinde bulunabilirsiniz. Reklam sektöründeki deneyimler ve başarılı uygulamalarımız ile İzmirde stand imalatı yapan firmalar arasında lider bir durumdayız. Ahşap standlar genellik ile çoğu müşterimiz tarafından tercih edilmekte. Hem hesaplı hemde kullanışlı olan bu stand modelleri yine reklam şirketimiz tarafından itina ile üretilmekte. Ayrıca octonorm ve maxi diye adlandırdığımız stand modellerimizde bulunmaktadır. Bütçenize ve zevkinize uygun olarak tasarlanığ üretebileceğimiz standlarımıza referanslarımız arasından ulaşabilirsiniz.




32 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page